Xavier San este născut în Girona data de 17 mai 1977 cu domiciliul actual în Girona.

Este un terapeut Shiatsu în stil Aze și Namikoshi.

În prezent este în formare la Madrid, Tao Yin K. Y. Sistem (exerciții taoiste pentru întărirea tendoanelor și recuperarea abilitățile înnăscute ale corpului uman).

SHIATSU este o tehnică japoneză manuală axată pe recuperarea capacității de vindecare naturală  a organismului, care se aplică prin presiuni cu degetele mari și palmele mâinilor. Este un masaj holistic combinat cu o ușoară și susținută întindere. Shiatsu se bazează pe anatomie și medicina tradițională chineză, acesta fiind motivul pentru care este considerat un masaj terapeutic de relaxare.

Indicatii: lumbago, dureri cervicale, insomnie, stres, anxietate, hipertensiune arterială, tulburări hormonale, digestive, probleme menstruale, dureri musculare, spasme, alergii, tulburări emoționale …

Sesiunile de shiatsu pot fi completate cu alte tehnici, cum ar fi: ventuze, ace hinaishin, Moxa, Okyu, Sotai-ho, stretching, aromoterapie. Xavier San poate oferi, de asemenea, orientare în dieta terapeutică.

KOBIDO este o tehnică japoneză de masaj facial, care combină diferite operații manuale în cazul în care o varietate de stimuli sunt folosite de mișcări lente, rapide, netede, împreună cu o presiune ușoară. Acesta combină, de asemenea, presiuni profunde și presiuni superficiale.

ILIFTING ȘI REîNTINERIRE CU EFECT ANTIOXIDANT.

– Îmbunătățește oxigenarea.

– Activează circulația sângelui.

– Stimulează reînnoirea celulelor pielii.

– Eliberează tensiunea și energia blocată.

– Relaxează și revigorează muschii faciali.

– Eliberează tensiunea gâtului și muschilor trapez.

– Activează fluxul limfatic, ajutând la eliminarea toxinelor.

– Stimulează producerea de colagen și elastina.

– Oferă o față luminoasă, senină și radiantă.

 

MoonMagazine. „Shiatsu, el del Arte Terapêutico Masaje, Xavier San y sus Manos sanadoras“

Shiatsu. El arte del masaje terapéutico

 

Eveniment!

Lasa-te rapit/a de frumusetea si eficacitatea acestor minuni japoneze, care desi au trecut prin istoria celei mai avansate tari din punct de vedere tehnologic, si-au pastrat anumite baze fundamentale care respecta conexiunea ce corpul uman o are fata de acest Univers, stimuland abilitatile sale naturale de a se regenera.

Trecand testul timpului si rupand barierele tehnologice in fiecare an, de data aceasta vor ajunge explicate sub forma unui curs complet oferit de catre Utsukusy Romania, prin intermediul domnului Xavier San, un adevarat specialist in terapiile Kobido si Shiatsu.

DETALII

Despre Shiatsu este cunoscut faptul ca se bazeaza pe o tehnica japoneza manuala ce se concentreaza pe abilitatea naturala a corpului de a se reface prin aplicarea unei presiuni cu ajutorul degetelor de la maini sau a palmelor pe anumite zone cheie. Este un masaj holistic combinat cu metode de intindere usoara, intr-un mod constant. Metodele folosite de catre Xavier sunt Aze si Namikoshi.

Shiatsu are la baza anatomia si medicina chineza traditionala, motiv pentru care este considerat un masaj relaxant dar terapeutic. Acesta este indicat pentru: dureri cervicale/lombare/musculare, insomnie, stres, anxietate, hipertensiune, dereglari hormonale/menstruale,probleme digestive, spasme, alergii ori tulburari emotionale.

Kobido este un masaj facial japonez ce combina o varietate de tehnici manuale prin care anumiti stimuli sunt folositi cu ajutorul unor miscari lente, rapide ori foarte usoare combinate cu o usoara presiune. Pot exista si modificari de intensitate alea presiunii, de la cele mai slabe la cele mai puternice.

Scopul tehnicii Kobido: intinerire, lifting, antioxidant, eficacitate. Imbunatateste oxigenarea tenului, activeaza circularia sangelui si stimuleaza regenerarea celulelor. De altfel elibereaza tensiunea si blocajele energetice, relaxand si revigorand muschii faciali. Detensioneaza gatul si zona trapezoidului, activeaza circulatia limfei ajutand la eliminarea toxinelor. Stimuleaza producerea de colagen si elastan, oferind o fata luminoasa si radianta.