Ritualul japonez al ceaiului Matcha şi al celor cinci elemente.

Acest ritual presupune un masaj cu uleiuri esentiale conform celor cinci elemente respectiv:

Mu – Lemn

Este un amestec echilibrat de uleiuri esenţiale. O modalitate deosebită de a purifica, oxigena și de a hidrata pielea. Elimină emoțiile negative. Este un preparat specific pentru a elimina stresul.

Huo – Foc

Amestec de uleiuri esențiale, de înaltă calitate, concepute pentru a spori echilibrul elementului foc. Această simbioză are proprietăți de eliminare a toxinelor, crește capacitatea sângelui de a transporta oxigen și stimulează activitatea celulară. Eliberează spiritul și reechilibrează starea emoțională.

Tu – Pământ

Esențe subtile cu parfum delicat, special create pentru a revigora energiile vitale. Concepute pentru a furniza energie vitală și liniște sufletească. Aduce pace interioară. Liniștește spiritul datorită aromelor sale și creionează o minunată călătorie printre citrice, cu parfum suav de ciocolată.

Jin – Metal

Formula magică pentru a reda strălucirea pielii. Iluminator puternic care influențează în profunzime. Pentru a armoniza acest element, aromele esențiale, de înaltă calitate, se contopesc fin și precis. Oferă o senzație misterioasă la atingerea pielii. Are un efect puternic armonizator.

Shui – Apă

Acest amestec este perfect pentru a atinge echilibrul elementului apă. Aromele fllorale suave se contopesc cu mirodeniile specifice, create special pentru acest ritual. Împreună, vor elimina emoțiile ascunse și temerile profunde. Revitalizează, vindecă din interior și hrănește celulele cu o eficiență extraordinară.