Una dintre specialitățile Anma a fost Kobido, masaj facial japonez, care a fost conceput nu doar ca un masaj estetic, dar strâns legat de conceptul de sănătate. Astfel, frumusețea este abordata într-un mod jovial, luminos și in acelasi rand, sănătos. Acesta este motivul pentru care în 1472 împărăteasa Japoniei, atunci când mergea la tratamente de înfrumusețare, prefera un mod special de masaj – Kobido. In acest fel devine un tratament exclusiv al familiei imperiale, Kobido fiind un masaj pe care puțini cetățeni din Japonia il cunosc, si mult mai puțini l-au experimentat.

„Masajul Kobido este de origine japoneza si are rezervare tradiționala pentru drepturi de autor. Acesta a fost menit să sporească sănătatea și longevitatea, punând întotdeauna mai mare accent pe prevenire, decât pe vindecare.”

Definiție

Masajul Kobido este un tratament de întinerire facială puternic, redând frumusețea, sănătatea și strălucirea tenului – uneori obosit și stresat de viața cotidiană. Masajul facial elimină toxinele, regenereaza tesutul, previne și reduce impactul procesului de îmbătrânire. De aceea, masajul Kobido se numește lifting natural, deoarece se atinge gradul maxim de suplete și nutriție pentru piele.

Spre deosebire de alte masaje faciale, Kobido se concentreaza pe starea pielii, mușchilor subcutanați și chi, stimulare, presopunctură. Această acțiune globală se datorează combinației de tehnici de masaj, drenaj și Shiatsu.

Masajul Kobido este un tratament foarte stimulator, cu aplicare subtilă, rapidă, ritmică. Simuleaza reglarea glandelor sebacee și  activează circulația sângelui, fapt pentru care nu este indicat în cazul tenului foarte gras, acneic, cuperotic, eritematos etc.

Beneficii: efect de luminozitate puternică.

Abordează în profunzime musculatura facială, atât in plan fizic, cât și energetic. Partea de drenaj limfatic eliberează tensiunea facială si relaxeaza profund.

Kobido este un masaj facial care combină trei grupe de tehnici

  • Masaj somatic: neteziri, frictiuni, tapotari etc …. tehnici energetice care acționează asupra țesutului în profunzime si redă finețea și suplețea pielii, cu actiune de LIFTING NATURAL
  • Shiatsu: tratamentul tuturor meridiane de pe zona facială. El acționează în mod relaxant in profunzime.
  • Drenaj limfatic – desprinde si eliberează toxinele acumulate. Este un tratament puternic de întinerire facială, care previne si netezeste ridurile si estompează petele datorate varstei. Are un impact pozitiv asupra stării de spirit și sporește stima de sine. Îmbunătățește aspectul fizic al persoanei. Kobido, se aplică in special pe zona feței, gâtului și scalpului.

CURS INTERNATIONAL KOBIDO NIVEL 1
MASAJ FACIAL JAPONEZ CU EFECT DE LIFTING

Sustinut de Xavier San

Curs de O ZI, susținut în 25 si 26 aprilie orele 10-16 cu coffee & snack break

(25 apr. – 8 locuri libere; 26 apr. – 8 locuri libere)

Organizator:
Academia de Terapii Japoneze reprezentata de Dana Butnicu – formator estetician membru acreditat Utsukusy International.

Cui se adreseaza?
Profesioniștilor de elită, inovatori cu activitate complexă în estetica facială, care își doresc să adauge un plus de valoare serviciilor dedicate clienților pretențioși, în cautare de inedit.

Ce implică financiar participarea la acest curs?
Cursul este sponsorizat de Utsukusy Cosmetics, participarea implicând doar achiziționarea de produse specifice masajului Kobido, Rakki, Muri Shinai si Esplendor în valoare de minim 160 euro.

Ce primești în urma acestui curs?
Suport de curs
Diploma recunoscută internațional Utsukusy
Acces la material video (suport auxiliar informativ post-curs)
Acces într-un grup exclusivist
Cadou surpriză.

Alte facilități:
Informații de ultimă oră despre noua lansare de produs marca Utsukusy Cosmetics, expunere a dl. Alberto Barrero Hernandez – Director Internațional de Vânzari Utsukusy Cosmetics.

  • Piele Artificială – tratament profesional anti-aging de ultimă generație;
  • Carboxiterapia corporală cu efect de fermitate.

Discount important la achiziționarea produselor nou-lansate.

Locatia evenimentului: str. Columbelor nr. 7, et. 1, ap.3-4 sector 3, București

 

INSCRIE-TE COMPLETAND FORMULARUL DE MAI JOS

Inscrierea reprezinta acordul de achizitionare a kitului in valoare de 160 euro.

*Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.